Влада

На посаду директора житомирського КП «Об’єднана дирекція кінотеатрів міста» претендує підприємець, який балотувався від «Слуги народу»

8 November 2021, 11:41

Житомирянин Роман Беленюк претендує на посаду директора комунального підприємства «Об’єднана дирекція кінотеатрів міста» Житомирської міської ради.

Декларацію кандидата на зазначену посаду Беленюк оприлюднив 7 листопада 2021 року.

Нерухомість та доходи в декларації не вказані, є автомобіль Honda Accord 2016 р.в. вартістю 300 тис. грн, який належить дружині декларанта, та 50 тис. доларів готівки – власність Романа Беленюка. Він також вказує частку у двох ТОВ та благодійному фонді «Житомир». Щодо фірм, то в декларації Беленюк зазначає, що йому належить 25% заснованого в 2013 році ТОВ «Фін Ексім Трейд» (діяльність посередників у торгівлі продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами) та ТОВ «Ексімтрейд Груп» (виробництво м'яса свійської птиці), але ця компанія належить Кубенку Володимиру Аркадійовичу, а Беленюк Роман Валентинович є директором ТОВ.

Зазначимо, що на місцевих виборах 2020 року Роман Беленюк балотувався до Тетерівської сільської ради від партії «Слуга народу», але депутатом не став. В інформації про кандидата зазначалося, що він народився 22.07.1987 в Житомирі, безпартійний, проживає в Житомирі працює директором з розвитку ТОВ «Телерадіокомпанія».

Нагадаємо, 23 серпня 2021 року мер Житомира звільнив депутата Житомирської міської ради від партії «Слуга народу» Олександра Шевчука з посади директора КП «Об’єднана дирекція кінотеатрів міста».

Як повідомляв Житомир.info, Олександр Шевчук очолював житомирське КП «Об’єднана дирекція кінотеатрів міста» з 19 листопада 2019 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КП Беленюк декларація кінотеатри комунальне підприємство Слуга народу 
Матеріали по темі