Новини компаній

Лайфхакі як завжди вибирати смачну піцу у Києві

12 November 2021, 15:24

Згідно зі статистикою, два з трьох кругляшків із начинкою привозять додому або в офіс. Якщо знати критерії якості коржика і врахувати акции на пиццу в Киеве від Monopizza, то зробити вибір нескладно.

У спеціалізованому ресторані не повинен бути великий розкид страв, інакше постраждає якість. Декілька видів коржів з продуманими, гармонійно складеними начинками краще, ніж величезне меню з незрозумілими складовими.

Тонкая итальянская пицца — Zira.uz

З чого складається правильна піца

Російські ресторатори адаптували італійську страву під свої параметри, але основи збережені згідно з традиційними рецептами:

  • Повітряне, хрумке тісто. Ні найсмачніша начинка, ні найкращий сир не допоможуть, якщо основа буде приготовлена неправильно. У «Монопіцце» обов'язково додається крафтове борошно та оливкова олія. Ці інгредієнти роблять корж тонким, з апетитними м'якими бортиками. Закваска надає піці чарівного запаху свіжого, теплого хліба.
  • Випікання при високих температурах. Цього складно досягти в домашніх умовах, тому професійно приготовлена піца смачніша.
  • Соковита начинка не повинна складатися з більш ніж 5-7 складових. Більшість інгредієнтів перебивають смак тіста, тому кухарі «Монопіци» дотримуються принципів простоти та помірності.
  • Якісні, свіжі інгредієнти. Прострочені ковбаси, сирний продукт замість оригінального сиру, овочі, що пожухли, неприпустимо використовувати для приготування страви, що відповідає високим параметрам якості.

Щоб оцінити всю красу смаку піци, її потрібно їсти гарячою.

Акції від Monopizza

Є думка, що нав'язується деякими скептиками, що акційні товари — невисокої якості, з терміном придатності, що закінчується, тому їх потрібно швидше продати. Розвінчати ці стереотипи допоможе продумана турбота ресторану про своїх клієнтів:

  • Пропозиція тижня не залежить від зовнішніх умов. Коли вибір ресторану випадає на улюблену начинку, можна робити хоч кожен день замовлення.
  • Якщо замовити одразу дві піци, вартість знизиться. Це опція для тих, хто щоразу, доїдаючи коржик, думає, що трохи не вистачило.
  • Відмінна акція – приведи друга. Плюси для всіх сторін — взаємини між людьми покращуються, продажі зростають, клієнти задоволені знижкою.

Не потрібно шукати каверзи в акціях. Обмежити від великої покупки може лише власний апетит.

Важливий момент для «Монопіци» та її клієнтів – якісно оформлена навігація сайту. Фотографії зрозумілі, можна розглянути всі інгредієнти. Кожна начинка та склад тесту докладно описані, у розділі «Акції» винесені страви, на які поширюються особливі умови. Клієнтам зручно користуватися грамотно збудованим сервісом. Для простоти оформлення замовлення прапорець «Кошик» виділено яскраво-червоним кольором, щоб покупці витратили мінімум часу та не заповнювали складні форми.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі