Здоров'я

​Держпродспоживслужба прозвітувала про результати карантинних перевірок: на 5 ринках у Житомирській області виявили порушення

22 November 2021, 13:12

У Житомирській області фахівці Держпродспоживслужби виявили порушення карантинних обмежень на 5 ринках та 9 суб’єктах господарювання.

Про це 22 листопада повідомили на сайті Житомирської ОДА з посиланням на пресслужбу Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області.

“Порушення виявлено на 5 ринках: м.Бердичева, смт Попільня та м.Радомишля – на прилеглих до ринків територій наявна стихійна торгівля, на ринку м.Новоград-Волинського та смт Іршанськ – порушення маскового режиму. За результатами перевірок направлено 2 листи з пропозиціями та попередженнями адміністрації ринку щодо усунення виявлених порушень, повідомлено органи влади та правоохоронні органи”, - йдеться у повідомленні.

Крім того, в складі комісій спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області здійснено 61 перевірка суб’єктів господарювання по дотриманню ними обмежувальних заходів.

“Під час перевірок порушення виявлені на 9 об’єктах (закладах торгівлі продовольчими товарами – 7, непродовольчими товарами – 1, перукарнях – 1). За результатами перевірок направлено 3 листи з пропозиціями і попередженнями керівникам суб’єктів господарювання щодо усунення виявлених порушень, видано 1 припис, в 1 листі повідомлено органи влади, складено 3 протоколи про адмінправопорушення за ст.42 КУпАП та 1 протокол за ст.44-3 КУпАП.

Також проведена відповідна організаційна, санітарно-освітня та інформаційна робота”, - повідомляє пресслужба.

Як повідомляв Житомир.info,у Житомирі 11 листопада мобільна група перевірила «Золоте руно» та «Ринг» на дотримання карантину

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: перевірка ринок карантин коронавірус  
Матеріали по темі