Новини компаній

Конкурс для студентів-відеомейкерів від Kasta.ua

23 November 2021, 10:04

Конкурс videomakers.com.ua проводить компанія Kasta.ua. Для того, щоб взяти участь в конкурсі, необхідно створити відеоролик на тему: “Мій виш, моє місто, моїми очима”, тривалістю до 4 хвилин. В конкурсній роботі необхідно в довільній формі презентувати свій навчальний заклад та місто, в якому він знаходиться.

Як взяти участь в конкурсі

До участь в конкурсі допускаються команди всіх вищих навчальних закладів України. Щоб зареєструвати команду, необхідно надіслати заявку організаторам. Заявки приймаються до 10 грудня 2021 року.

Кожен навчальний заклад може формувати будь-яку кількість команд для участі в конкурсі. До складу команд повинен входити один студент даного навчального закладу та один викладач, які на момент проведення конкурсу повинні, відповідно, навчатися та працювати в ньому. Викладач призначається куратором команди.

Основною умовою участі є публікація інформації про конкурс та складу команд на офіційному сайті вищого навчального закладу. Прес-реліз повинен містити посилання на Сайт з умовами конкурсу та залишатися на веб-ресурсі вишу до оголошення результатів конкурсу. Створену роботу необхідно розмістити на будь-якому Youtube каналі. Вимог до кількісті підписників каналу немає. Посилання на опублікований ролик необхідно надіслати організатору конкурсу до 20 грудня 2021 року.

Визначення переможців конкурсу
Переможці конкурсу будуть визначені 10 січня 2022 року. Їх обере комісія серед усіх учасників конкурсу. Переможцями будуть оголошені 4 команди, роботи яких будуть визнані найкращими з числа допущених до участі в конкурсі.

Основними критеріями відбору будуть оригінальність задуму, творчий підхід у реалізації проекту, реакція аудиторії (враховуватиметься кількість переглядів та вподобань).

Загальний призовий фонд конкурсу становить 100 тис грн. Ці кошти будуть розподілені між чотирма командами-переможницями згідно з умовами, розміщеними на сайті videomakers.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі