Новини компаній

Apple Watch Series 7: основні характеристики і переваги нового смарт-годинника від Apple

24 November 2021, 16:22

Презентація у вересні 2021 року принесла нам чергову порцію новинок від компанії Apple, серед яких був смарт-годинник нового покоління Apple Watch Series 7. Це високотехнологічний та високоякісний пристрій, який, як і все, що створюють купертинівці, має широкий набір різних функцій і можливостей. В порівнянні з попередньою моделлю тут якихось феноменальних вдосконалень не відбулося, але й ті, що були впроваджені, підняли його ще на один рівень.

Ви можете ознайомитися з детальними характеристиками Apple Watch 7 на allo.ua, і там же придбати його. А тут ми розглянемо лише декілька моментів, які вважаємо важливими в експлуатації та загальній задоволеності користувачів.

Основні характеристики Apple Watch Series 7

Смарт-годинник працює на базі нового 2-ядерного процесора Apple S7, керується операційною системою Watch OS та має на борту 32 Гб внутрішньої пам’яті. Саме цей гаджет рекомендується вибирати в тому випадку, якщо у вашому користуванні є інші пристрої від цього бренду (iPhone, iPad, Macbook, Airpods). Тільки так ви зможете насолодитися тією легендарною магією, яка створюється екосистемою Apple.

Коротко новинку можна охарактеризувати так:

  • Зовнішній вигляд. Суттєвих змін в порівнянні з годинником минулого покоління не відбулося. Виробник залишив у гаджеті стандартний для Apple дизайн, але в цей же час впровадив деякі вдосконалення, завдяки яким він став виглядати більш сучасно та презентабельно.
  • Матеріали корпусу. В Україні представлені версії з алюмінієвим корпусом, який може похвалитися величезним запасом міцності. Також в цій версії більш надійно захищений дисплей. Товщина захисного скла збільшилась на 50%. Від пилу та бруду новинка захищена по стандарту IP67. Також конструкція корпусу відповідає стандарту захисту від води WR50, завдяки якому годинник спокійно переносить занурення під воду на 50-метрову глибину.
  • Дисплей. Розмір корпусу збільшився лише на 1 мм. Це дуже незначні зміни, але при цьому діагональ OLED-дисплея виросла аж на 20%, що вдалося втілити в життя за рахунок зменшення рамок приблизно на 40%.
  • Автономність і зарядка. Тривалість роботи на одному заряді — це мабуть єдине слабке місце Apple Watch 7, адже розрядити його можна за добу. Але цей недолік нівелюється швидкістю заряджання, яка в порівнянні з годинником минулої серії виросла на 32%. Новинка підтримує бездротову швидку зарядку, завдяки чому для відновлення запасу енергії від 0 до 80% потрібно лише 45 хвилин.
  • Датчики і функції здоров’я. Тут присутні всі фітнес-функції, які мають бути в топових смарт-годинниках та фітнес-браслетах і навіть більше. Крім цього Apple Watch 7 може вимірювати сатурацію крові та робити ЕКГ, що дуже цінується в сучасних реаліях. Завдяки цим та іншим функціям здоров’я в смарт-годиннику ви зможете вчасно дізнатися про необхідність звернення в медзаклад.

Це лише невелика частина вартих уваги функцій та характеристик. Тому, якщо ви розглядаєте можливість покупки Apple Watch Series 7, рекомендуємо ознайомитися з ними більш детально.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: смарт-годинник  
Матеріали по темі