Події

Підприємців Житомирської області попереджають про шахраїв, які від імені начальника Управління Держпраці намагаються виманити гроші

24 November 2021, 16:45

В області почастішали випадки дзвінків та повідомлень шахраїв від імені начальника Управління Держпраці у Житомирській області Сергія Сечіна: аферисти намагаються виманити гроші у суб’єктів господарювання.

Про це 24 листопада повідомила пресслужба управління Держпраці у Житомирській області.

«Управління Держпраці у Житомирській області попереджає суб’єктів господарювання міста Житомира та Житомирської області про телефонні дзвінки або смс-повідомлення на мессенджери WhatsApp, Viber, Telegram від невстановлених осіб, які представляються начальником Управління Сергієм Сечіним, з метою заволодіння грошовими коштами під будь-яким приводом. Шахраї навіть встановлюють фото начальника Управління з офіційного сайту для правдоподібності», – йдеться у повідомленні.

Скріншот із сайту управління Держпраці у Житомирській області

У правління Держпраці наголошують, що такі дії здійснюються шахраями, які не мають жодного відношення до керівництва та фахівців Управління.

Найчастіше дзвінки та повідомлення надходять з телефонного номеру +380505573072. Громадян просять бути пильними та не дозволяти аферистам вводити себе в оману. А про можливі шахрайські чи провокаційні дії повідомляти до правоохоронних органів.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2021 року Головне управління ДПС у Житомирській області вкотре попереджало про шахраїв, які вимагають гроші у представників бізнесу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: шахрай шахрайство ошуканство Держпраці  
Матеріали по темі