Події

Вночі у селі Житомирської області горів будинок: загинув товариш власника оселі

25 November 2021, 11:15

Уночі 25 листопада в селі Нова Котельня Бердичівського району Житомирської області сталася пожежа у дерев’яному житловому будинку. Під час гасіння рятувальники виявили тіло чоловіка.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

Повідомлення про пожежу за екстреним номером «101» надійшло о 01:55 год. 25 листопада. Про надзвичайну подію вогнеборців сповістила сусідка, яка почула тріскотіння шиферу.

«На момент прибуття бійців ДСНС з’ясувалося, що вогнем охоплені приміщення житлового будинку та вже відбулося поширення на покрівлю. Місцеві жителі сповістили бійців ДСНС, що у одній із кімнат може бути товариш власника оселі», – йдеться у повідомленні.

Керівник гасіння пожежі залучив основі сили і засоби на пошук чоловіка та на осередок горіння. Під час ліквідації рятувальники виявили у спальній кімнаті тіло чоловіка без ознак життя.

О 03:20 пожежу локалізували та о 05:20 ліквідували. За попередньою інформацією, займання сталося через необережність під час куріння. Остаточну причину пожежі встановлюють фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 19 листопада 2021 року в селі Давидівка Житомирського району сталася пожежа у житловому будинку. На виклик приїхали рятувальники та під час гасіння полум’я виявили тіло власника.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники Бердичівський район Нова Котельня  
Матеріали по темі