Події

​Поблизу Житомира Renault напоровся на колесовідбійник: водій і пасажир травмувалися

29 November 2021, 11:38

Уночі 27 листопада поблизу села Оліївка Житомирського району автомобіль Renault в’їхав у колесовідбійник, водій і пасажир отримали травми.

Про це 29 листопада повідомила пресслужба ГУП в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 листопада близько 02:20 на трасі Виступовичі - Могилів-Подільський, неподалік с. Оліївки. У результаті травми отримали двоє людей. Поліція з’ясовує обставини», - йдеться у повідомленні.

Попередньо, водій автомобіля «Renault», 42-річний житомирянин, рухаючись у напрямку смт Черняхова, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з колесовідбійником.

Унаслідок ДТП водій та 33-річний пасажир автомобіля, житель м. Житомира отримали тілесні ушкодження та були доставлені житомирських лікарень.

«Нині поліцейські встановлюють всі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 27 листопада 2021 на Богунії в Житомирі від удару з Mercedes перекинувся на бік Renault.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП колесовідбійник Оліївка  
Матеріали по темі