Події

​У Житомирській області ГАЗ збив велосипедистку, а потім на неї наїхав ВАЗ, потерпіла у лікарні

30 November 2021, 09:41

Між селом Середи та смт Ємільчине Новоград-Волинського району (колишній Ємільчинський район, - ред.) 27 листопада ЗАЗ збив велосипедистку, а поім на жінку ще наїхав ВАЗ.Травми отримала 72-річна жінка. Нині вона знаходиться у лікувальному закладі. За даним фактом триває досудове розслідування.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Повідомлення про ДТП надійшло до правоохоронців близько 17:30. На місці події працівники слідчо-оперативної групи попередньо з’ясували, що водій, 56-річний житель смт Ємільчиного, керуючи автомобілем «ГАЗ», допустив зіткнення із 72-річною велосипедисткою, яка рухалась в попутному напрямку. Згодом 48-річний житель с. Середи, керуючи автомобілем «ВАЗ», здійснив наїзд на жінку, яка опинилася на проїжджій частині через ДТП. Пенсіонерка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до реанімаційного відділення Ємільчинської лікарні», - йдеться у повідомленні.

Наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Триває встановлення усіх обставин.

Як повідомляв Житомир.info, 28 листопада у Житомирі на парковці біля супермаркету Audi наїхала на жінку-пішохода: потерпілу госпіталізували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП ВАЗ Ємільчине велосипедистка поліція  
Матеріали по темі