Події

​У Житомирській області на пожежах у приватних будинках виявили тіла двох чоловіків

30 November 2021, 13:13

У селі Вільшанка Житомирського району 29 листопада сталася пожежа в дерев'яному житловому будинку. На місці пожежі виявили загиблим 62-річного чоловіка. Ще одна пожежа сталася в Бердичівському районі, врятувати господаря не вдалося.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

“По прибуттю вогнеборців до місця виклику в будинку спостерігалося сильне задимлення та виднілося полум’я. Рятувальникам довелося застосувати апарати на стисненому повітрі для захисту органів дихання та зору під час проведення розвідки помешканням. У складі ланки вогнеборці виявили на підлозі біля ліжка тіло загиблого 62-річного чоловіка. Силами бійців ДСНС об 11:50 пожежу локалізовано, а о 12:30 ліквідовано. Для підвозу води керівник гасіння пожежі залучив додатковий автомобіль. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено майно у двох житлових кімнатах оселі та пошкоджено облицювання стін і стелі. Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалося 8 чоловік особового складу на двох пожежних авто. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стала необережність під куріння”, - йдеться у повідомленні.

Рятувальники повідомляють, що 29 листопада в с. Малосілка Бердичівського району на місці пожежі в помешканні виявлено тіло 84-річного господаря. Обставини трагедії наразі встановлюють фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, 19 листопада у селі неподалік Житомира горів будинок, на місці рятувальники виявили загиблого власника.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа загиблий рятувальник будинок  
Матеріали по темі