Суспільство

У першу сніжну ніч на дорогах Житомирської області працювало 64 одиниці техніки, використали 743 тонни протиожеледної суміші

1 December 2021, 10:36

У ніч на 1 грудня в Житомирській області випав мокрий сніг. Тому дорожники почали обробляти автошляхи протиожеледними сумішами: за першу сніжну ніч використали майже 750 тонн.

Про це повідомляє пресслужба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«У зв'язку з ускладненням погоди минулого вечора (30 листопада) підрядні організації, що задіяні на проведенні робіт з експлуатаційного утримання автодоріг, розпочали превентивну обробку дорожнього покриття протиожеледними матеріалами», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що впродовж ночі для забезпечення безпеки руху працювало 70 дорожників та було задіяно 64 спецмашини. Використано 743 тонни протиожеледних матеріалів.

«Особливу увагу приділено ділянкам доріг на підйомах та спусках, поворотах та пішохідних переходах, мостах і шляхопроводах. Рух мережею автомобільних доріг загального користування державного значення забезпечено, дорожнє покриття оброблене ПОМ, мокре», – звітують у САД.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, до кінця робочого тижня (до 3 грудня) в Житомирській області нічний «мінус» чергуватиметься з плюсовою температурою вдень. Очікуються невеликий сніг та ожеледиця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога сніг снігоприбиральна техніка піщано-сольова суміш піскосуміш зима ожеледиця  
Матеріали по темі