Здоров'я

Потужна команда спеціалістів та унікальне обладнання: у Житомирі відкрилася медична клініка «МедісК»

2 December 2021, 09:45

«Здоров’я настільки переважує всі блага життя, що, воістину, здоровий жебрак щасливіший від хворого короля». Так про цінність здоров’я говорив відомий німецький філософ, і ця фраза вже понад століття не втрачає актуальності. Дійсно, радіти життю та будувати плани на майбутнє неможливо, коли маєш проблеми зі здоров’ям.

Дбати про власне самопочуття та піклуватися про здоров’я найрідніших житомирянам та гостям міста допомагає приватна медична клініка «МедісК», яка нещодавно відкрилася в обласному центрі. Висококваліфіковані лікарі та сучасне обладнання роблять медзаклад вартим довіри.

Основними напрямками роботи клініки є гінекологія, фізіотерапія, неврологія, ультразвукова діагностика.

Гінекологія. Сучасним жінкам вдається поєднувати турботу про сім’ю з особистісним розвитком, дбати про затишок у домі та будувати кар’єру. Тому важливо завжди залишатися повною енергії та здатною до успішного виконання і біологічної, і соціальної ролей. Реалізація цих функцій нерозривно пов’язана зі станом гінекологічного здоров’я. Клініка «МедісК» особливий акцент робить саме на цій темі. У стінах медзакладу створені всі необхідні умови для надання ефективної допомоги у лікуванні суто жіночих хвороб. Новітнє устаткування світових стандартів, інноваційні методи терапії, можливість забору всіх необхідним матеріалів для аналізів, вагомий багаж знань і багаторічний досвід лікарів – усе це гарантує встановлення точного діагнозу і якісного лікування.

Особливим періодом у житті кожної жінки є очікування народження малюка. Зазвичай майбутні мами ретельно підбирають медичний заклад та лікаря, який контролюватиме вагітність – важливі й умови у клініці, і компетентність акушера-гінеколога. Чому жінкам при надії варто довіритися саме клініці «МедісК», пояснює її засновниця Наталія Казакова.

«Для майбутніх матусь вкрай важливо бути впевненими, що з дитинкою все гаразд. Особливої уваги потребує багатоплідна вагітність. У нашій клініці забезпечуємо повний спектр необхідних досліджень під час вагітності. Окрім цього, маємо апарат експертного класу, який дозволяє проводити кардіотокографію (КТГ). Це сучасний, безпечний метод, який застосовується вже з 22 тижня вагітності та надає розширену інформацію про внутрішньоутробний стану плода. Надзвичайно важливо, що за його допомогою можна встановити або виключити дані про гіпоксію плода. І все це неінвазивно та безболісно. Не секрет, що послуги з ведення вагітності надає чимало клінік. Але саме кардіотокографія плода для Житомира є дійсно унікальною, адже такий апарат поки що єдиний у місті. Суттєво, що цей новітній метод дає можливість проводити одномоментне дослідження двієнь», – пояснює Наталія Казакова.

Також у клініці пропонують фізіотерапевтичні процедури в гінекології: вони сприяють відновленню організму жінки після пологів, операцій, є дієвим засобом профілактики деяких захворювань. Суттєвою перевагою таких процедур є виключення ймовірності побічних ефектів, які можливі при медикаментозному лікуванні. Для Житомира це також нова послуга, ефективність якої вже оцінили пацієнтки «МедісК».

«Ця послуга також унікальна. У нас доступні чотири види фізіотерапевтичних процедур: електротерапія, магнітотерапія, електрофорез, лазеротерапія. Ці методи допомагають проводити неінвазивне лікування різних гінекологічних патологій: безпліддя, хронічного ендометриту, запальних процесів органів малого тазу, патологій шийки матки, захворювань вульви і ще низки інших жіночих хвороб», – зазначає Наталія Казакова.

Загалом клініка надає послуги в гінекології усіх напрямів, включаючи, зокрема й пластичну та естетичну гінекологію.

Методи фізіотерапії в закладі застосовують і для боротьби з недугами інших систем організму, оскільки вони дають відмінний результат у профілактиці й лікуванні багатьох захворювань без застосування медпрепаратів та оперативних втручань. Процедури, основані на таких фізичних факторах, як вода, тепло, світло, електострум, магнітне випромінювання, є безболісними і безпечними. Важливо, що фізична реабілітація застосовується не лише у комплексі з основною терапією, а й може бути єдиним методом лікування багатьох станів, дозволяючи уникнути оперативного втручання.

Фізіотерапевтичні методи в клініці успішно застосовуються, зокрема, у неврології. У лікуванні патологій периферійної та центральної нервової системи результативними є лазеротерапія, магнітотерапія, ультразвук.

У клініці «МедісК» доступні всі види ультразвукової діагностики (УЗД). Як відомо, це найбезпечніший і один з найефективніших методів всебічного обстеження людського організму. У медзакладі доступна й електрокардіографія (ЕКГ), яка проводиться на сучасному високоінформативному 12-канальному апараті визнаного виробника. Пристрій здатен забезпечити безумовну точність результатів дослідження.

Послуги усіх напрямків надаються в комфортних кабінетах. Цінова політика сформована так, аби ними могли скористатися якомога більше людей, які того потребують. Доброзичливе ставлення персоналу та коректний сервіс позбавлять від зайвої напруги, з якою зазвичай пацієнти переступають поріг лікувальних установ.

Цілком очевидно, що у кожної людини поняття «медичний заклад», «лікування» викликають негативні емоції. А найпрекрасніші моменти у житті нерозривно пов’язані з добрим самопочуттям – фізичним і психологічним. Однак, якщо все-таки нормальний ритм життя порушується через стан власного здоров’я чи погіршення самопочуття рідних, зволікати не варто, а вирішення проблем слід довірити найкращим. Клініка «МедісК» стане надійним супутником на шляху до здорового життя.

Медична клініка «МедісК»
Адреса:
м. Житомир, майдан Путятинський, 9/50
Телефон: (097) 121-00-21
Cторінка у Facebook-
Сторінка в
Instagram
Графік роботи:
Понеділок – п’ятниця з 8:30 до 19:00
Субота – з 9:00 до 14:00

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: клініка медклініка медицина МедісК Казакова гінекологія фізіотерапія УЗД  
Матеріали по темі