Події

​У Коростені через загоряння тепловентилятора сталася пожежа в квартирі, загинула жінка

5 December 2021, 10:09

4 грудня в Коростені сталася пожежа в житловому будинку на чотирьох господарів.

Про це повідомили рятувальники Коростенщини.

«О 14 годині 25 хвилин на пункт зв'язку 8 ДПРЧ (м. Коростень) надійшло повідомлення від чергового поліції, про те що на мікрорайоні Фрунзе в місті Коростень в житловому будинку на чотири господарі в одній із квартир виявлено тіло жінки, а в самій квартирі є сліди загорання та задимлення. На місце події в складі слідчо-оперативної групи був залучений спеціаліст ДСНС. В ході обстеження місця події було встановлено факт загорання електричного тепловентилятора ("дуйчик"), який був увімкнений до електромережі, після чого вогонь розповсюдився на пральну машину, на якій він був розміщений», - йдеться у повідомлення.

За інформацією рятувальників, дане загорання ліквідувалося шляхом самовигорання і не розповсюдилось по інших кімнатах квартири. Оперативно-рятувальний підрозділ до ліквідації даної пожежі не залучався. Ймовірною причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 3 грудня 2021 на станції технічного обслуговування в Коростишеві сталася пожежа: у приміщенні загорівся легковий автомобіль, один з відвідувачів спробував загасити полум’я і отримав опіки рук.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа задимлення Коростень загибла  
Матеріали по темі