Події

​Подробиці зникнення подружжя у Житомирській області: вагітна дружина з чоловіком пішли на нічну рибалку, родичі припускають, що потонули

8 December 2021, 12:51

Пошуки зниклого подружжя Яни та Павла Кондратюків із села Парипси Житомирської області станом на 8 грудня – марні. У суботу, 4 грудня чоловік із вагітною на 8 місяці дружиною пішли на риболовлю на сільський ставок та не повернулись. Правоохоронці знайшли на ставку човен чоловіка і відпрацьовують різні версії подій. Через погодні умови водолази припинили пошуки і можуть відновити лише весною.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

«Про зникле подружжя односельці дізналися від їхніх дітей. 7-річна Софійка та 4-річний Юрчик дві доби самі просиділи в холоді та голоді під замком у хаті, а потім дівчинка витягла шибку та пішла до школи. Сусіди кажуть, що чоловік був затятим рибалкою і часто випливав половити рибу. До вагітності дружина теж ходила з ним на риболовлю. У поліції кажуть, що водолази були змушені припинити пошуку через несприятливі погодні умови. За словами родичів, якщо і надалі пошуки будуть марними, водолази припинять роботи до весни, але це обурює родичів», - йдеться у сюжеті.

Діти подружжя поки в бабусі Яни, їм сказали, що мама з татом поїхали на заробітки.

Як повідомляв Житомир.info, у селі Житомирської області правоохоронці та водолази розшукують чоловіка і дружину, які пішли рибалити і зникли.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: подружжя ставок зникнення водолаз риболовля  
Матеріали по темі