Місто

​Футбольному клубу «Полісся» збираються здати в оренду за 1 грн приміщення аптеки на майдані Корольова в Житомирі

29 December 2021, 12:45

У Житомирі футбольному клубу «Полісся» збираються здати в оренду приміщення аптеки на майдані Корольова, 5. Договір оренди приміщення площею 131,1 кв.м. збираються укласти на 5 років. Орендна плата має скласти 1 гривню на рік.

Про це йдеться у проєкті рішення виконкому «Про оренду комунального майна», оприлюдненому на сайті Житомирської міської ради.

«Розглянувши звернення комунального підприємства «Футбольний клуб «Полісся» Житомирської міської ради від 14.12.2021 № 207, виконавчий комітет міської ради вирішив: 1. Відповідно до частини 6 статті 6 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» включити до Переліку другого типу приміщення аптеки № 2 за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 5 загальною площею 131,1 кв.м, що перебуває на балансі комунального підприємства «Фармація» Житомирської міської ради. 2. Надати дозвіл комунальному підприємству «Футбольний клуб «Полісся» Житомирської міської ради на укладення договору оренди нерухомого майна – приміщення аптеки № 2 за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 5 загальною площею 131,1 кв.м для потреб підприємства з орендною платою 1 гривня без ПДВ на рік терміном на 5 років», - йдеться у проєкті рішення виконкому.

Нагадаємо, 23 грудня 2021 футбольному клубу «Полісся» виконком здав в оренду за 1 грн приміщення колишньої більярдної, що в парку Гагаріна.

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2021 стало відомо, що ФК «Полісся», що перебуває в комунальній власності, перейде на повне фінансування спонсора BGV Group Management, який і стане новим власником клубу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ФК "Полісся" оренда магазин аптека  
Матеріали по темі