Місто

На Михайлівській житомиряни утворили «ланцюг єдності», тримаючись за прапор України

21 January 2022, 15:16

Напередодні 103-ї річниці Соборності України, 21 січня, у Житомирі утворили «ланцюг єдності», щоб таким чином показати єднання українців від Сходу до Заходу.

Близько 13:00 житомиряни почали збиратися на вулиці Михайлівській, де утворили «ланцюг єдності», тримаючи велетенський прапор. Також біля Свято-Михайлівського кафедрального собору відбулося покладання квітів до стели Героям Небесної Сотні та пам'ятка Івану Огієнку. Опісля, люди перейшли до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні на майдані імені С.П. Корольова, де разом заспівали гімн.


«Розчулилася від цього всього. Це, мабуть, воно і означає, в душу так все зайшло особливо, коли діти понеси квіти. Єдність родів, поколінь, пам’ять про тих, хто пішов заради цього», - каже про День Соборності
Тетяна.

«У першу чергу, це єдність нашої держави, це те, що нас об'єднує. Сьогодні ми тут всі зібрались у зв'язку з тим, що ми патріотична молодь, майбутнє нашої держави», - сказала Ірина.

Фоторепортаж з відзначення Дня Соборності України дивіться тут

Нагадаємо, зранку 21 січня курсанти житомирського військового інституту утворили «ланцюг єдності» на Богунському мосту.

Як повідомляв Житомир.info, 22 січня 2021 року, в День Соборності України, першокурсники військового інституту розгорнули в Житомирі прапор площею майже 100 квадратних метрів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День Соборності святкування урочистості прапор  
Матеріали по темі