Здоров'я

Медичний центр Healing «Здорова Дитина»: кваліфіковані послуги дитячих спеціалістів

24 January 2022, 11:16

Привітливий медичний персонал, кваліфіковані лікарі та сучасне обладнання – це все чекає на вашу дитину у Медичному центрі Healing «Здорова Дитина».

Вузькопрофільні лікарі та педіатри шукають підхід до кожного маленького пацієнта. Обстеження проводять в комфортних умовах, також тут є зона з іграшками та розмальовками, завдяки чому ваша дитина буде не лише здоровою, а й усміхненою.

«Дитячій невролог, кардіоревматолог, ортопед, два педіатри, гастроентеролог та хірург. З обстежень ми маємо можливість проводити ультразвукову діагностику, електрокардіограму, електроенцефалограму», - розповідає директор Медичного центру Healing «Здорова Дитина» Максим Доценко.

Прийом проводять викокваліфіковані, досвідчені лікарі, які мають за плечима понад двадцять років стажу.

«У нас у всіх спеціалістів понад 20 років стажу, у всіх спеціалістів вища категорія. У Житомирі – це єдине місце, де дитина може отримати консультацію не лише по гастроентерологічним проблемам, а й по підбору харчування, дієти за віком та супутніми захворюваннями», - говорить директор Медичного центру Healing «Здорова Дитина» Максим Доценко.

Лікарі Медичного центру «Здорова Дитина» працюють на новітньому обладнанні.

«У нас сучасний УЗД апарат «Hitachi», навіть з можливість підігрівом гелю, що суттєво покращує огляд дітей. Ми маємо сучасний електроенцефалограф», - каже директор Медичного центру Healing «Здорова Дитина» Максим Доценко.

«Ми оглядаємо дітей від 0 до 18 років. Маленьким дітям проводимо нейросонографію. Закупили новий апарт електроенцефалограф. Можемо провести обстеження дітям, незалежно від віку, і надати швидкий результат батькам», - каже дитячий невролог Світлана Доценко.

Запорука майбутнього здоров'я малюка та спокою батьків – це своєчасне і якісне обстеження. Медичний центр Healing «Здорова Дитина» знаходиться за адресою вулиця В’ячеслава Чорновола, 4

Для запису звертайтесь за номером: +38067-357-18-65.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Здорова дитина клініка  
Матеріали по темі