Здоров'я

У селищі Житомирської області 7-річна дівчинка під час розваг на сковзанці потрапила під колеса автомобіля

7 February 2022, 10:36

У селищі Нова Борова Житомирської області 5 лютого під колеса автомобіля потрапила 7-річна дівчинка: під час розваг на сковзанці дитина не втримала рівновагу та «з’їхала» під транспортний засіб. Дівчинку госпіталізували.

Про це 7 лютого повідомила пресслужба ГУ Нацполіції у Житомирській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 14 години 5 лютого.

«Попередньо встановлено, що 7-річна місцева жителька під час ковзання на сковзанці вибігла з-за приміщення будівлі та, не втримавши рівновагу на слизькій дорозі, потрапила під колеса автомобіля Аudi під керуванням 29-річної жительки селища, яка в цей час паркувалася поблизу», – йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП дівчинка отримала тілесні ушкодження та була ушпиталена до травматологічного відділення Житомирської обласної клінічної лікарні.

Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події у рамках досудового розслідування, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Як повідомляв Житомир.info, 1 грудня 2021 у селі Іванівка Житомирського району нетверезий водій легковика збив 11-річного підлітка, з тяжкими травмами хлопець потрапив до лікарні. Тоді у крові водія «Лади Калини» виявили 1,4 проміле алкоголю. Наприкінці січня 46-річному водієві повідомили про підозру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія дитина пішохід сковзанка  
Матеріали по темі