Влада

Брифінг про ситуацію в Житомирській області: без змін, активних бойових дій немає

24 February 2022, 15:15

Ситуація в Житомирській області з ранку не змінилася, активних бойових дій немає, але розглядається питання щодо евакуації мешканців Овруцької громади.

Про це на брифінгу 24 лютого о 15:00 год. Повідомив голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко.

«Ситуація в Житомирській області з ранку не змінилася, активних військових дій на території області немає. Разом з тим, ми бачимо, що з боку Білорусі заходить військова техніка. Вони пройшли через кордон і далі не просуваються. Зараз вирішується питання щодо евакуації жителів Овруцької громади», - сказав Віталій Бунечко.

Керівник поліції області повідомив, що завдяки повідомленням громадян виявлено кілька підозрілих осіб.

«Ситуація на вулицях міста залишається спокійною, контрольованою», - наголосив т.в.о. начальника ГУНП в Житомирській області Олег Трачук.


Наступний брифінг щодо ситуації в області відбудеться о 21:00

Репортаж з житомирського військкомату, зроблений вдень 24 лютого, дивіться тут. Також Міноборони спростило умови вступу до лав територіальної оборони: потрібен тільки паспорт.

Нагадаємо, вранці 24 лютого Путін почав війну з Україною: близько 5:00 розпочалися ракетні обстріли військових об'єктів по всій Україні та уздовж кордону – від Луганська до Житомира. Зокрема, обстріляли аеродром в селищі Озерному поблизу Житомира. О 6:50 президент Володимир Зеленський оприлюднив звернення щодо введення воєнного стану, закликавши українців по можливості залишатися вдома і не панікувати.

Як повідомляв Житомир.info, 22 лютого 2022 року у відеозверненні президент України Володимир Зеленський повідомив про оголошення призову резервістів ЗСУ. З 23 лютого у Житомирі розпочався призов резервістів першої черги оперативного резерву

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: війна ОДА поліція  
Матеріали по темі