Події

У Коростенському районі бомбардувальники знищили будівлю сільради і тваринний комплекс, одна людина поранена

28 February 2022, 09:35

Бомбардувальники знищили будівлю сільської ради одного з сіл Коростенського району та будівлю тваринного комплексу. Одна цивільна людина поранена.

Про це вранці 28 лютого повідомив голова Коростенської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк.

«Минулої ночі бомбардувальники знищили будівлю сільської ради Гладковицької територіальної громади Коростенського району та будівлю тваринного комплексу в Овруцькій територіальній громаді Коростенського району. Одна цивільна людина отримала поранення та зараз знаходиться у лікарні», – йдеться у дописі.

Більш детальну інформацію голова районної військової адміністрації пообіцяв надати пізніше.

Також вранці 28 лютого Юрій Тарасюк надав загальну інформацію щодо ситуації на Коростенщині.

«Ситуація в Коростенському районі контрольована і водночас непроста.Чути поодинокі обстріли або вибухи біля Малина, Овруча, Словечне та Народичів. Лунають сирени, а тому пам‘ятайте, що вони не навчальні, а справжні. Будьте завжди напоготові», – закликав Тарасюк.

Оперативну інформацію від силових структур України за 28 лютого 2022 читайте тут.

Нагадаємо, вранці 28 лютого Генштаб повідомив, що окупанти нанесли ракетний удар по житлових будинках в Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 24 лютого 2022 Путін почав війну з Україною: близько 5:00 розпочалися ракетні обстріли військових об'єктів по всій Україні та уздовж кордону – від Луганська до Житомира. О 6:50 президент Володимир Зеленський оприлюднив звернення щодо введення воєнного стану, закликавши українців по можливості залишатися вдома і не панікувати. Через годину після брифінгу Верховна рада проголосувала за проєкт закону про затвердження указу президента «Про введення воєнного стану в Україні».

Ввечері 24 лютого президент підписав указ про створення на базі ОДА військових адміністрацій, а згодом своїм указом оголосив загальну мобілізацію по всій країні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: війна Росія воєнний стан Коростенський район  
Матеріали по темі