Події

Зі зруйнованої будівлі школи в центрі Житомира евакуювали 5 людей, попередньо, без постраждалих, - ДСНС

4 March 2022, 10:46

Рятувальники евакуювали зі зруйнованої будівлі школи на Малій Бердичівській 5 людей. За попередніми даними, внаслідок потрапляння боєприпасу жертв і постраждалих немає.

Про це о 10.30 повідомила пресслужба ГУ ДСНС в Житомирській області.

«О 09:35 надійшла інформація, що у м. Житомир внаслідок обстрілу та потрапляння боєприпасу в будівлю школи по вул. Мала Бердичівська, сталося руйнування в будівлі без послідуючого горіння. Попередньо жертв та постраждалих немає. Евакуйовано 5 осіб. Від ДСНС залучено 40 осіб та 5 од. техніки», - повідомили в ГУ ДСНС в Житомирській області.

Нагадаємо, о 8 ранку 4 березня в центрі Житомира російські окупанти обстріляли з повітря школу.

Оперативну інформацію від силових структур України за 4 березня 2022 читайте тут.

Про вибухи в Житомирі, обстріли, жертви та руйнування за сім днів війни читайте тут

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 1 березня в результаті обстрілу Житомира на вулиці Романа Шухевича загорілися житлові будинки, повибивало вікна у міській лікарні та обласному перинатальному центрі. За попередньою інформацією ДСНС пошкоджені 10 приватних будинків, загинуло дві особи, травмовано троє. Вранці 2 березня під час ранкового брифінгу голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко повідомив, що внаслідок ворожого обстрілу загинули троє людей: рятувальники з-під завалу дістали тіло ще однієї жінки, 16 осіб травмовані, серед яких 7 дітей. Відео наслідків обстрілу та розповідь очевидця дивіться тут.

2 березня міська влада повідомила, Укрзалізниця запровадила евакуаційні поїзди з Житомира до Львова: поїзди відправлятимуться щодня о 13:00, проїзд безоплатний. З Житомира вдень 3 березня відправився перший евакуаційний потяг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: війна обстріл тривога школа  
Матеріали по темі