Місто

​Мер дозволив житомирянам не платити за комуналку

9 March 2022, 13:21

Під час війни житомиряни можуть не платити за комунальні послуги, головне забезпечити себе продуктами харчування та ліками.

Про це міський голова Сергій Сухомлин розповів у бліц-інтерв’ю 9 березня 2022 року.

«Я навіть можу сказати офіційно людям – не потрібно зараз платити, купіть за ці кошти продукти харчування, ліки, потім розберемося», - зазначив Сергій Сухомлин.

Мер також запевнив, що в роботі комунальних служб міста проблем немає.

«Ніяких проблем немає. Була проблема, бо коагулянти для очищення води переважно купували в Білорусі, зрозуміло, що зараз це неможливо і точно не хочеться, переорієнтувалися на європейські країни, запаси є, все нормально. Хлору і всього іншого вистачає», - сказав Сухомлин.

Повний текст інтерв’ю з мером Житомира читайте тут

Нагадаємо, 6 березня Уряд прийняв постанову, яка забороняє нарахування та стягнення штрафів/пені за несвоєчасну або неповну оплату послуг ЖКГ населенням.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 24 лютого 2022 Путін почав війну з Україною, наша країна героїчно обороняється вже два тижні. За цей час Житомир зазнав кілька авіа ударів: 1 березня внаслідок ворожого обстрілу району біля міської лікарні №2 загинули троє людей, 16 осіб травмовані, серед яких 7 дітей (відео наслідків обстрілу та розповідь очевидця дивіться тут); вранці 4 березня обстріляли з повітря ліцей №25 в центрі міста, жертв і постраждалих немає (відео наслідків авіаудару по ліцею тут); ввечері 7 березня ворог з повітря обстріляв нафтобазу в Житомирі, станом на ранок 8 березня продовжували горіти залишки нафтопродуктів; увечері 8 березня окупанти обстріляли гуртожиток на Корбутівці та заводу Izovat, поліція повідомила про 4 загиблих та 3 поранених.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мер Сухомлин комуналка війна ЖКГ 
Матеріали по темі