Події

У Житомирі нацгвардійці затримали підозрілих чоловіків: один із них зізнався, що співпрацював з рашистами

27 March 2022, 17:36

У Житомирі 26 березня військовослужбовці Національної гвардії України затримали двох громадян за розповсюдження наркотичних речовин, а також «спіймали» ще чотирьох підозрілих чоловіків. Один із них зізнався, що співпрацював з рашистами.

Про це повідомляє Військова частина 3047 Національної гвардії України.

«Під час обшуку в чоловіків було виявлено невідому порошкоподібну речовину білого кольору, схожу на наркотичну, та суху подрібнену масу зеленого кольору. А також було виявлено мобільні телефони із сім-картами різних операторів, включаючи країни окупанта», – йдеться у повідомленні.

Військовослужбовці передали затриманих співробітникам поліції для подальшого з’ясування обставин.

Того ж вечора в ході відпрацювання одного з районів Житомира нацгвардійці затримали чотирьох громадян, які мали судимість.

При перевірці документів та проведенні поверхневого огляду в одного із затриманого було виявлено документи на ім'я громадянина Молдови, який знаходиться на території України незаконно, а також, зі слів самого затриманого, він активно співпрацював з рашистами.

Цих осіб також було передано до відділу поліції з подальшим направленням до фільтраційного пункту.

Нагадаємо, 9 березня пресслужба патрульної поліції Житомирської області повідомляла про затримання кількох підозрілих чоловіків на різних вулицях міста: один ходив по під’їздах, ще двоє прогулювались з ножем та викрутками.

На яких осіб варто звертати увагу, читайте тут

Як повідомляв Житомир.info, 25 лютого в районі залізничного вокзалу в Житомирі затримали групу осіб, підозрюючи, що це диверсанти. 27 лютого після вибуху та кількох сигналів про повітряну тривогу в Житомирі затримали двох підозрілих чоловіків. Один був з пістолетом. Обох здали поліції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркотик наркотики НГУ Нацгвардія диверсія диверсант  
Матеріали по темі