Україна

Ленні Кравітца можна було переплутати з Повалій?ФОТО

18 June 2008, 17:55

Зіркова атака у Києві тривала кілька днів поспіль. Пол МакКартні, Карл Кокс і у понеділок - Ленні Кравітц. Останній на батьківщині своїх прадідів знайшов тисячі дві "родичів".

До приїзду власника чотирьох "Греммі" організатори готувалися по райдеру: ніяких протягів і кондиціонерів у гримерці (щоб не застудися), чай з медом і лимоном, а в барі винятково напівсухі вина, пише "Комсомольська правда в Україні".

Для свого шоу-концерту "It Is Time For a Love Revolution Ленні " привіз 60 чоловік обслуговуючого персоналу (від кухарів до робітників сцени) та шість вантажівок апаратури.

А на розігріві у світової зірки виступили наші "Sister Siren" та "Green Gray". Останні виконали класичні "Під дощем", "Сонце і Місяць" і "Мазафаку". Та на їхньому виступі велика частина залу була практично порожньою.

 

Мурік, мабуть, уявив себе заморським гастролером, бо спілкувався з публікою англійською, пише "Сегодня", - хотів побачити, як вона стрибає, і матюкався. Коли почалася четверта композиція, її раптово обірвали, і Муріку з Дизелем навіть не дали до ладу попрощатися.

Чоловік десять хутко вискочили нас сцену і замінили всю апаратуру. Тож публіка з увімкненим освітленням нудилася ще добрих хвилин сорок.

А Ленні все не було, хоча за словами охоронців, Кравітц приїхав ще о шостій: "Та нібито приїхав за годину, якщо це звичайно був він, тому що мені, чесно кажучи, вони усі на одне лице - що Повалій, що Кравітц".

 

Нарешті, о 21.30 на сцені з‘явився 44-річний Ленні. І вже на третьому акорді публіка готова була впасти й відтиснутися по команді Кравітца. Та й сам Ленні відразу розійшовся - на першій же пісні зняв куртку і пішов у танок.

"Привіт, як ви? Ви мене розумієте? Чудово!" - налаштував контакт із публікою темношкірий гуру фанку.

 

"У першу чергу усе, що зараз відбувається, - просто неймовірно, усі ці роки я мріяв потрапити туди, звідки я родом, це тим більше неймовірно, бо я не схожий на людей звідси (сміється), але мій батько народився тут, і для мене це велика честь бути тут і нарешті поспілкуватися зі своєю родиною", - виголосив співак у зал.

"У нас буде прекрасний вечір, тому що ви теж як моя родина", - зворушуючи аудиторію, сказав Ленні і зняв окуляри.

"У кого таке ж прізвище? - запитав він. Третина залу відразу піднімає руки, а з огляду на те, що Палац спорту зібрав близько 7000 глядачів, Ленні знайшов близько двох тисяч "родичів".

"Ви брешете! Що, серйозно?" - здивувався співак.

 

Через 15 хвилин після появи Кравітца весь Палац спорту стояв на вухах. Старі хіти й нові пісні з останнього альбому публіка зустрічала однаково гаряче.

Два саксофони, труба, дві гітари, бас-гітара, клавішні й навіть тамтами - усе це створювало неповторний живий звук. А коли під час соло сакса Ленні вперше спустився у фан-зону і відверто затанцював з українськими шанувальницями - їхньому щастю не було межі.

 

"Ви там? Що ви кажете? Я теж вас люблю", - запевняв Кравітц.

Ленні побував у самому серці фан-зони, обіймався і танцював із шанувальниками. Хтось навіть намагався схопити його за краватку. Українці так припали душею до темношкірого красеня, що у залі чулися навіть чоловічий розпачливий лемент: "Ленні, повернися!".

 

За матеріалами "Сегодня" та "Комсомольської правди в Україні"

Фото  "Сегодня" та "Комсомольської правди в Україні"

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі