Події

​У Житомирській області чоловік вбив і закопав у лісосмузі 20-річного племінника

5 April 2022, 13:06

Коростишівські правоохоронці розкрили вбивство 20-річного жителя громади, який зник наприкінці лютого. Виявилось, що молодика вбив рідний дядько, вивіз тіло до лісосмуги і закопав.

Про це 5 квітня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«20-річного жителя одного із сіл поліцейські розшукували як безвісно зниклого із середини березня. 4 квітня його тіло було виявлено похованим у посадці неподалік села. Правоохоронці встановили першочергові обставини та викрили причетного до умисного вбивства молодого чоловіка. Триває досудове розслідування», - йдеться у повідомленні.

16 березня до відділу поліції №2 (Коростишів) Житомирського райуправління надійшла заява жительки одного із сіл місцевої громади про зникнення її 20-річного племінника. Як з’ясувалось, молодого чоловіка не бачили у селі ще з кінця лютого. Було встановлено, що він проживав у будинку разом з матір’ю та родичами.

Поліцейські розшуківці перевіряли обставини зникнення парубка. Розглядались різні версії ймовірного розвитку подій. За можливості в умовах воєнного режиму проводились і пошукові заходи у найближчих до села лісових масивах.

4 квітня правоохоронці отримали інформацію про виявлення у посадці за селом насипу, схожого на місце поховання. Працівники слідчо-оперативної групи Коростишівського відділу поліції, які прибули для перевірки, виявили засипане тіло розшукуваного хлопця. Під час огляду експерти-криміналісти зафіксували наявність серйозних ушкоджень голови.

У ході подальших слідчих дій правоохоронцям швидко вдалося встановити причетного до тяжкого злочину. Попередньо відомо, що наприкінці лютого під час побутового конфлікту між парубком і його 34-річним дядьком, на території їх спільного домоволодіння виникла бійка. Старший родич і спричинив молодшому серйозні травми, які виявились для того смертельними, а понівечене тіло тачкою вивіз у посадку і закопав.

«Свою вину чоловік визнав. Під час слідчих дій поліцейські вилучили речові докази його причетності до тяжкого злочину. Наразі триває розслідування за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Після необхідних процесуальних дій чоловікові буде обрано запобіжний захід. За чинним законодавством за позбавлення життя людини йому загрожує до 15 років позбавлення волі», - повідомили в поліції.

Нагадаємо, уночі 29 березня у Миропільській громаді Житомирської області сталося вбивство: в результаті нетверезого конфлікту між чоловіками один з них смертельно поранив іншого

Як повідомляв Житомир.info, 23 березня 2022 року у лікарні помер 69-річний житель селища Хорошева, якого госпіталізували із серйозними травмами. Як з’ясувалось, тілесні ушкодження чоловікові спричинив його 28-річний знайомий.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство розшук могила  
Матеріали по темі