Події

У Бердичеві оперативники «на гарячому» затримали 38-річну жінку, яка продавала психотроп

19 April 2022, 11:48

Працівники кримінальної поліції Бердичівського райвідділу затримали жительку райцентру одразу після продажу нею чергової дози психотропної речовини. Слідчі вже оголосили бердичівлянці про підозру. Жінці може загрожувати до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

Про це 19 квітня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Бердичівського районного відділу поліції.

«Бердичівські поліцейські отримали інформацію про ймовірний збут заборонених речовин місцевою жителькою. Відтак у рамках кримінального провадження провели низку необхідних заходів. Документування незаконних дій 38-річної бердичівлянки тривало декілька тижнів. За цей час поліцейські зафіксували неодноразові факти продажу нею хімічних солей PVP», – йдеться у повідомленні.

18 квітня оперативники кримінальної поліції затримали жінку одразу ж після чергового збуту нею психотропу. Під час слідчих дій правоохоронці вилучили «товар», а жінку затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та доставили до райвідділу.

Цього ж дня слідчі Бердичівського райвідділу під керівництвом окружної прокуратури за зібраними доказами, свідченнями та висновками експертів оголосили жінці про підозру у кримінальному правопорушенні, передбаченому ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Нині вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування, в рамках якого поліцейські встановлюють канали надходження та поширення психотропних речовин.

Жінці може загрожувати ув’язнення на термін від 6 до 10 років.

Як повідомляв Житомир.info, 21 березня 2022 року в жителя Попільнянщини поліцейські вилучили шишки канабісу, насіння коноплі та фасовану суміш. За цінами «чорного ринку» вартість вилученого зілля становить близько 800 тисяч гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркотик наркотики психотроп Бердичів  
Матеріали по темі