Суспільство

У Житомирській області дорожники зробили тимчасову переправу і відкрили рух «Варшавкою»

20 May 2022, 18:26

Замість зруйнованого мосту зробили тимчасову переправу і відкрили рух «Варшавкою».

Про це 20 травня повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області.

«Дозволено рух автотранспорту тимчасовим мостом, що на автомобільній дорозі М-07 Київ - Ковель - Ягодин. Нагадуємо, що внаслідок влучання авіаракети в штучну споруду рух магістраллю було закрито. Для безпечного проїзду транспортних засобів було влаштовано тимчасову переправу. Будівництво тривало близько трьох тижнів. Пошкоджений міст проходитиме обстеження фахівців та буде прийняте рішення щодо подальшого його відновлення», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 9 травня були завершені роботи з влаштування тимчасової переправи на автомобільній дорозі Р-02 Київ - Іванків – Овруч: рух автотранспорту дозволено у реверсному режимі.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 26 лютого 2022 року один з мостів автодороги Київ-Ковель-Ягодин (М-07) на межі Київської та Житомирської областей був зруйнований: в результаті обрушення автомобілів зі зруйнованого мосту 4 чотири людини постраждали, 1 дитина загинула. 4 травня 2022 року дорожники відновили рух ділянкою автомобільної дороги М-07 Київ – Ковель – Ягодин, яка сполучає Київ і Житомирську область.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: траса М07 САД міст  
Матеріали по темі