Суспільство

У Коростені передумали: жодних офіційних святкових заходів до Дня міста проводити не будуть

24 May 2022, 18:01

У Коростені вирішили не проводити 28 травня офіційних святкових заходів до Дня міста.

Таке повідомлення вдень 24 травня оприлюднили на Facebook-сторінці міської ради.

«Шановна Коростенська громадо! Повідомляємо, що жодних офіційних святкових заходів до Дня міста 28 травня проводитись не будуть», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 23 травня мер Коростеня Володимир Москаленко анонсував «скромне» відзначення Дня міста 28-29 травня: 28 травня на центральній площі планувалися святкові заходи, виставки та розпродаж товарів для збору коштів ЗСУ; 29 травня святкові заходи мали починатися після 16:00.


Як повідомляв Житомир.info, керівник Житомирської ОВА Віталій Бунечко вранці 23 травня 2022 року інформував про обстріли Коростеня близько 2-ї та 4-ї ночі: у першому випадку спрацювала ППО і уламки ракети впали в одному з житлових масивів, у другому – був приліт в залізничну інфраструктуру. За інформацією прокуратури, у ніч з 22 на 23 травня окупанти тричі завдавали ракетних ударів по місту Коростеню, унаслідок масованих ракетних обстрілів житловий мікрорайон міста зазнав значних руйнувань: пошкоджено приватні будинки, лінію електропередач, об’єкт критичної інфраструктури, виробничий цех.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень День міста  
Матеріали по темі