Події

У Бердичеві ВАЗ з’їхав у кювет: водій та пасажирка у лікарні

30 May 2022, 10:45

28 травня 19.30 по вулиці Богданівській у м. Бердичеві сталася ДТП. Унаслідок перекидання ВАЗівки у кювет постраждали керманич та пасажирка.

Про це 30 травня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, водій автомобіля «ВАЗ-11183», 32-річний бердичівлянин, рухаючись вулицею міста, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де автівка перекинулась. У результаті ДТП водій та пасажирка автомобіля, 37-річна місцева жителька, отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували до міської лікарні», - йдеться у повідомленні.

Поліція зазначає, що під час освідування на вживання алкоголю зафіксовано перебування водія у стані алкогольного сп’яніння (2,69 проміле).

Усі обставини події нині з’ясовують слідчі. Попередня правова кваліфікація події – ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України.

Нагадаємо, надвечір 22 травня у Лугинській громаді Коростенського району трапилася дорожньо-транспортна пригода: у результаті зіткнення автомобіля з деревом травм зазнали водій і дві пасажирки.

Як повідомляв Житомир.info, 19 травня 2022 року на проспекті Миру сталось ДТП. Водій автомобіля Dodge під час руху не дотримався безпечного інтервалу та наїхав на припаркований автомобіль Fiat, потерпілих нема.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП кювет водій травмовані ВАЗ нетверезий водій 
Матеріали по темі