Події

У місті Житомирської області згорів будинок: сім’я з двома дітьми залишилася без житла, документів і речей

3 June 2022, 14:07

У ніч на 3 червня в місті Малин Житомирської області згорів житловий будинок. Сім’я з двома дітьми лишилася без даху над головою, знищені документи та речі.

Про це повідомляє пресслужба Малинської міської ради.

«Сьогодні вночі у Малині, по вул. Православній, 10 трапилася жахлива пожежа. Повністю згоріли будинок та підсобні приміщення. Без даху над головою, речей, документів та елементарних засобів для існування залишилася господиня та двоє дітей. Чоловік – військовослужбовець ЗСУ. Зараз він знаходиться на лікуванні у госпіталі», – йдеться у повідомленні.

Міська рада просить допомогти постраждалій сім’ї фінансово. Пресслужба оприлюднила номер карти та контакти.

Про пожежу у Малині повідомляє і пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«Упродовж минулої доби вогнеборці ліквідували 5 пожеж в області. Зокрема, одна з них сталася в дерев’яному житловому будинку в м. Малин Коростенського району. Там полум’я встигло поширитись на прибудований впритул гараж й господарську будівлю. Упродовж 4 годин з вогнем боролися 8 рятувальників на 3 пожежних авто. Вогонь встиг суттєво пошкодити дім, гараж та господарську будівлю, а також знищити легковик, що був всередині. Проте рятувальники не допустили перекидання полум’я на сусідні господарчі будівлі», – інформують в ГУ ДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, 14 травня 2022 року в селі Гута-Ксаверівська (колишній Народицький район, нині – Коростенський) згорів житловий будинок та господарчі будівлі. Пожежа виникла після того, як до оселі подали напругу після дводенної відсутності електропостачання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники Малин  
Матеріали по темі