Події

У Житомирській області для ЗСУ передали колоди та майже 1,5 тисячі пачок цигарок, вилучених у фігурантів кримінальних справ

7 June 2022, 11:20

У Житомирській області на потреби ЗСУ передали лісоматеріали і тютюнові вироби вартістю понад 110 тис. грн, арештовані у межах кримінальних проваджень.

Про це 7 червня повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

«У понеділок, 6 червня, суд розглянув клопотання прокурорів Малинського відділу Коростенської окружної прокуратури щодо передачі у власність держави в особі ЗСУ майже 30 м3 деревини (дубові та соснові колоди) вартістю понад 20 тис. грн. Клопотання задоволено у повному обсязі, про що Малинським районним судом винесено відповідну ухвалу. На зазначену лісопродукцію було накладено арешт у межах досудового розслідування за ч. 1 ст. 246 КК України (незаконна порубка лісу)», – йдеться у повідомленні.

Також, за ініціативи прокурорів Житомирської обласної прокуратури, на потреби українським воїнам передано партію тютюнової продукції, а саме, 1400 пачок цигарок загальною вартістю майже 90 тис. грн.

Зазначається, що тютюнові вироби, на які також було накладено арешт, вилучені у фігурантів справи під час санкціонованих обшуків у межах досудового розслідування, яке проводять прокурори обласної прокуратури за фактом незаконного виготовлення, зберігання, збуту і транспортування з метою збуту підакцизних товарів (ч. 1 ст. 199, ч. 1 ст. 204 КК України).

Нагадаємо, 2 червня пресслужба Житомирської обласної прокуратури інформувала, що на потреби ЗСУ передали 4100 літрів бензину та більше 40м3 дубових і соснових колод, вилучених у межах кримінальних проваджень.

Як повідомляв Житомир.info, 18 березня 2022 року пресслужба Житомирської обласної прокуратури інформувала, що на потреби Збройних сил України були скеровані автомобілі, сигарети і майже 200 тис. грн, конфісковані у жителів Житомирської області, які фігурують у кримінальних провадженнях.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прокуратура конфіскація ЗСУ деревина ліс колода вилучення сигарети  
Матеріали по темі