Події

За добу рятувальники загасили три пожежі у Житомирській області: горіли будинки, а через дитячі пустощі зайнялася господарча будівля

16 June 2022, 13:55

За добу рятувальники ліквідували три пожежі в житлових секторах: горіли два будинки та господарча будівля.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«У м. Малин Коростенського району сталась пожежа житлового будинку. По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу, вогнем уже повністю було охоплено будинок. Не втрачаючи часу, рятувальники миттєво приступили до гасіння пожежі, щоб не дати розповсюдитись вогню на сусідній житловий будинок. В результаті загорання пошкоджено стіни будинку, знищено дах та перекриття на площі 4 кв. м. Ймовірною причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем», - йдеться у повідомленні.

Через дитячі пустощі з вогнем в с. Хорошів Житомирського району, ліквідована пожежа господарчої будівлі. Завдяки зусиллям рятувальників вдалось врятувати дрова, сусідню господарчу будівлю та житловий будинок.

У смт Черняхів Житомирського району рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку, що, ймовірно, зайнявся від короткого замкнення електромережі.

Нагадаємо, 14 червня рятувальники повідомили про загоряння будинку та господарської будівлі на хуторі Попільнянської територіальної громади. А в Брусилівській громаді від короткого замикання електромережі згорів гараж з «Москвичем».

Як повідомляв Житомир.info, 12 червня 2022 року бійці ДСНС Житомирської області 4 рази залучалися до гасіння пожеж, зокрема горів балкон у дев’ятиповерховому будинку на вулиці Покровській.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальники пожежа госпадарська будівля будинок 
Матеріали по темі