Події

У Житомирі Audi мчала Гоголівською та перекинулась, водій був нетверезий

18 June 2022, 13:44

Рано-вранці 18 червня на вулиці Гоголівській у Житомирі трапилася ДТП: на швидкості перекинувся легковий автомобіль. Виявилося, що водій був нетверезий. На щастя, минулося без постраждалих.

Про автопригоду повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Сьогодні (18 червня), близько 5-ї години, на вулиці Гоголівська сталася дорожньо-транспортна пригода без потерпілих. На місці події патрульні встановили, що водій автомобіля Audi не обрав безпечної швидкості руху, не стежив за дорожньою обстановкою, унаслідок чого скоїв ДТП», – йдеться у повідомленні.

Під час спілкування з водієм у поліцейських виникла підозра, що він керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Громадянин погодився пройти освідування на визначення стану сп'яніння за допомогою приладу «Драгер» на місці. Результат — 2,38 проміле алкоголю.

Інспектори склали на керманича адміністративні протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ч. 1 ст. 130 (Керування автомобілем в стані сп'яніння) КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, 11 червня 2022 року на перехресті вулиці Східної та проспекту Незалежності в Житомирі легковик зіткнувся з бусом. Останній від удару перевернувся. ДТП зафіксували вуличні відеокамери.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія перекидання вул.Гоголівська  
Матеріали по темі