Здоров'я

Успішна операція з приводу видалення складних метастазів печінки в Житомирській області

24 June 2022, 10:17

Лікування унікальних клінічних випадків – головна спеціалізація експертів «Медібор». Нещодавно у клініці провели складну операцію з видалення пухлини в печінці. Операцію очолив хірург-онколог Національного інституту раку В’ячеслав Копецький.

«Сьогодні ми оперували пацієнтку через рецидив саркоми матки, в даному конкретному випадку це були метастази пухлини в печінці, ми видалили чотири метастази. Операція пройшла задовільно, без якихось інтраопераційних ускладнень, стан пацієнтки на даний час задовільний. Якщо не розвинуться якісь специфічні ускладнення, характерні для хірургії печінки, то пацієнтка проведе у стаціонарі десь 4-6 діб. І потім ще десь тиждень-два на те, щоб загоїлись рани і відновилася пацієнтка функціонально», – розповідає хірург-онколог Національного інституту раку В’ячеслав Копецький.


Оперування таких складних випадків вимагає майстерної роботи та сучасного інноваційного обладнання. Приватна лікарня «Медібор» повністю забезпечена усім необхідним обладнанням для проведення хірургічних втручань.

«Для мене, як для хірурга тут були всі умови, щоб виконати це сьогоднішнє втручання, яке було досить складним», – каже В’ячеслав Копецький.

Післяопераційне відновлення проходить у палатах класу «люкс», де є все необхідне для комфортного лікування. А чуйний медперсонал подбає, аби пацієнт ні в чому не мав потреби.

Отримати повноцінне лікування: від діагностики до одужання – можна в одному місці – в клініці «Медібор». Усе що потрібно, це зателефонувати за номером: 067 410 77 47.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Медібор операція  
Матеріали по темі