Суспільство

АТ «Житомиргаз» нагадує, чому важливо вчасно розраховуватися за послугу розподілу газу

24 June 2022, 17:36

АТ «Житомиргаз» продовжує виконувати свої обов’язки безпечного газорозподілу усім споживачам регіону, підтримуючи систему газопостачання у робочому стані навіть в умовах війни.

Газову інфраструктуру необхідно підтримувати в належному стані, щодня контролюючи справність елементів на мережі та підтримуючи достатній тиск газу. Це потрібно для того, аби усі споживачі могли користуватися енергоресурсом у будь-який час в необхідному обсязі.

Щоб газова система працювала «як годинник» щодня служби газорозподільної компанії «Житомиргаз» виконують поточні ремонти, замінюють та осучаснюють газове обладнання. На це і спрямовуються кошти, які споживач сплачує за послугу розподілу.

«У травні за послугу розподілу розрахувалися 277 060 клієнтів компанії. Ми вдячні, що попри війну, люди розуміють, як важливо розраховуватися за спожиті послуги, бо разом ми «тримаємо» економічний фронт» — зазначає директор комерційний АТ «Житомиргаз» Людмила Усик.

Варто зазначити, що незалежно від того, який постачальник газу у споживача, АТ «Житомиргаз» виконує свої зобов’язання і продовжує займатися розподілом газу та утриманням газорозподільної мережі регіону в належному стані.

Сплачувати за послугу розподілу необхідно щомісяця до 20 числа. Якщо ж хтось не встиг, у компанії звертаються з проханням розрахуватися. Зручно оплачувати послугу розподілу газу онлайн: через платіжну систему Portmone, мобільний додаток 104.ua, чат-бот у Viber 7104ua, мобільний банкінг.

Пресслужба АТ «Житомиргаз»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомиргаз газ  
Матеріали по темі