Україна

Як це було? ФОТОпідсумки тижня

22 June 2008, 17:57
 
 
16 червня
У понеділок було відновлено роботу на шахті ім. Засядька відповідно до дозволу Держгірпромнагляду. Причиною стало усунення двох головних недоліків у сфері техніки безпеки, які були раніше виявлені Держгірпромнаглядом. Видобуток вугілля на шахті ім. Засядька було припинено 14 червня.

Як це було? ФОТОпідсумки тижня


17 червня
У вівторок після довгих переговорів на голосування у Верховній Раді було винесено законопроект про скасування пільг для народних депутатів, ініціаторами якого виступили Ганна Герман та Борис Колесніков. Законопроект підтримали більше половини депутатів БЮТ, НУ-НС та КПУ, однак він не отримав жодного голосу з боку Партії регіонів та не був прийнятий.

Як це було? ФОТОпідсумки тижня


18 червня
У середу до Головного слідчого управління МВС було викликано секретаря Київради Олеся Довгого для дачі поясень стосовно протиправного відведення земельної ділянки площею 3 га на Великій Кільцевій дорозі. Тим не менше, Довгий до управління не з’явився.

Як це було? ФОТОпідсумки тижня


19 червня
У четвер з посади заступника голови Київської міської державної адміністрації звільнилася скандально відома Ірена Кільчицька. Офіційна версія її відставки – звільнення за власним бажанням через сімейні обставини. Разом з тим побутує думка, що її звільнення і заміщення Олександром Ордою входило в домовленості між Леонідом Черновецьким та Партією регіонів.

Як це було? ФОТОпідсумки тижня


20 червня
У п'ятницю у Верховній Раді було зареєстровано проект постанови про розгляд питання про відповідальність Кабінету міністрів. Ініціаторами постанови виступили більше ніж 150 членів фракції Партії регіонів. Результатом розгляду питання про відповідальність Кабміну може стати відставка останнього.

Як це було? ФОТОпідсумки тижня



Для підготовки статті були використані матеріали видань "Новинар", "Львівська газета", газети "Новая" видань "ForUm" та "NEWSru"

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі