Україна

Понедельник – день тяжелый: донецкие власти решили, что День Конституции уже сегодня

23 June 2008, 11:34

Понедельник – день тяжелый: донецкие власти решили, что День Конституции уже сегодня

Власти Донецкой области решили поздравить украинцев с 28 июня почему-то уже 23 июня, хотя до даты еще целая рабочая неделя. Видимо, чтобы потом в праздничном угаре не забыть.

Как сообщает ЗИК, на электронный адрес ее редакции пришло на редкость своевременное поздравление, текст которого мы и приводим в оригинале:

«28 червня громадяни України відзначають одне з найважливіших державних свят – День Конституції. Цього дня країна вшановує непорушні принципи громадянського суспільства – право, закон, суспільний договір, соціальне партнерство.

Сьогодні ми святкуємо дванадцяту річницю прийняття основного правового документу країни, у якому чітко відображено демократичні засади організації нашої держави, політичні та економічні свободи українців. Цей документ розпочав свою дію у переломний для нашого суспільства період, поклавши початок новому законодавчому процесу оновленої України. Головною ідеєю Конституції став принцип служіння суспільству, на благополуччя кожної людини, спрямованості на досягнення єдиної мети – розбудови правової демократичної держави.

Основний Закон України – це важливий фактор консолідації нашого суспільства, збереження в ньому громадянської злагоди, миру і стабільності. Усі ми прагнемо жити у багатій, квітучій країні, де кожен має можливість гідно працювати та відпочивати, у повній мірі застосовувати свої здібності. Але ніхто, крім нас самих, не зробить Україну більш прогресивною, міцною, вільною і демократичною, дійсно великою державою.

Тож маємо пам’ятати про це, робити все для благополуччя рідного краю, Батьківщини. Нехай нинішнє свято надасть усім сил та впевненості у досягненні загальної високої мети укріплення позицій України у світовому співтоваристві, як держави, що з успіхом реалізує величезний потенціал економічного, соціального і культурного розвитку.

Щиро переконані, що, спираючись на положення Конституції, ми зуміємо гідно витримати будь-які випробування та досягнути високого європейського рівня життя мешканців Донбасу та всього українського народу.

З повагою, голова Донецької ОДА В.Логвиненко, голова Донецької облради А.Близнюк


"ОБКОМ"

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі