Події

У Житомирській області Opel зіткнувся з мотоциклом, 23-річний водій двоколісника отримав травми

11 July 2022, 12:01

У Коростишеві по вулиці Київській 9 липня близько 11:50 сталася ДТП: автомобіль зіткнувся з мотоциклом. У результаті зіткнення 23-річний водій двоколісника отримав травми.

Про це 11 липня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, водій автомобіля «Opel Astra», 48-річний киянин, рухаючись вулицею м. Коростишева, допустив зіткнення з мотоциклом «Bajaj Pulsar», водій якого рухався по правій стороні. У результаті ДТП мотоцикліст, 23-річний житель Харитонівської громади, отримав травми та був доставлений до лікарні», - йдеться у повідомлені.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 ККУ: порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває з’ясування всіх обставин події.

Поліція закликає всіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки.

Нагадаємо, 2 липня у Черняхові автомобіль зіткнувся з мотоциклом. У результаті ДТП 27-річний мотоцикліст отримав травми, з якими його було госпіталізовано до медичного закладу.

Як повідомляв Житомир.info, 21 червня 2022 року у селі Жабчому Коростенського району сталася ДТП: Opel Vectra зіткнувся з мотоциклом. Травми отримав водій та 20-річний пасажир двоколісника.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Коростишів мотоцикл Opel травмування 
Матеріали по темі