Події

У Житомирі на регульованому перехресті зіштовхнулися мотоцикл та автомобіль (доповнено)

19 July 2022, 13:17

У Житомирі 19 липня на регульованому перехресті вулиць Київська та Східна сталася ДТП за участь автомобіля та мотоцикла.

Про це Житомир.info розповіли читачі.

«Біля перехреста на Східній стоїть посеред дороги мотоцикл, а поруч - червоний Hyundai з потрощеним лівим крилом і фарою», - повідомив читач.

В патрульній поліції повідомили, що за попередньою інформацією потерпілих в ДТП немає.

«Виклик про подію, яка сталася на перехресті Київська-Східна, надійшов об 11:55, наразі на місці працюють патрульні. Потерпілих в ДТП немає», - розповіла пресофіцер управління патрульної поліції Тетяна Носадчук.

Фото читачів

Уточнена інформація від патрульної поліції: водій автомобіля Hyundai, 1994 р.н., не надав перевагу в русі мотоциклу МТ під керуванням водія 2003 р.н., який рухався в зустрічному напрямку. На водія Hyundai складено протокол за ст.124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), водію мотоциклу винесено постанову за ч.1 ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не пред'явила їх для перевірки відповідні документи на право керування таким транспортним засобом).

Як повідомляв Житомир.info, в Житомирі 18 липня 2022 року автомобіль Volkswagen в’їхав у маніпуляційний кабінет приватної медичної клініки «Медібор», яка знаходиться на вулиці Бориса Тена.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП вул.Київська патрульні мотоцикл  
Матеріали по темі