Події

У селі Житомирської області ВАЗ збив чоловіка та поїхав геть: пішохода доправили в лікарню, водія-втікача знайшли

8 August 2022, 17:02

Пізнього вечора 7 серпня у селі Стрижівка, що поблизу смт Любар Житомирської області, невідомий на автомобілі ВАЗ-2101 вчинив наїзд на місцевого жителя та поїхав з місця події. Травмованого чоловіка ушпиталили. Поліцейські встановили особу водія-учасника ДТП та вилучили транспортний засіб.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

Так, близько 22:05 до поліції надійшло повідомлення про ДТП у с. Стрижівка Любарської громади. За свідченнями очевидців, водій білого ВАЗа вчинив наїзд на пішохода та поїхав геть.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (смт Любар) Житомирського РУП. Травмованого у ДТП пішохода, 53-річного місцевого жителя, доправили до лікарні, де його ушпиталили», – йдеться у повідомленні ГУНП.

Поліцейські зібрали свідчення очевидців та розшукали автомобіль і водія, який перебував за його кермом. Учасником ДТП виявився 23-річний житель смт Любара. Транспортний засіб поліцейські вилучили з одного з приватних домогосподарств, де водій залишив його у знайомих.

Нині у рамках досудового розслідування, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України, триває встановлення всіх обставин події. Попередньо, ДТП трапилась під час того, як водій здійснював маневр розвороту. Саме тоді він і вчинив наїзд на чоловіка, який стояв на узбіччі дороги.

Як повідомляв Житомир.info, 7 серпня 2022 року на перехресті Грушевського – Небесної сотні в Житомирі Jeep Compass наїхав на 60-річну житомирянку, жінку госпіталізували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія пішохід  
Матеріали по темі