Події

У Житомирській області водії мотоцикла та мотоблока не впоралися з керуванням: внаслідок ДТП чоловіки загинули на місці

15 August 2022, 11:15

У Новоборівській та Хорошівській громадах 14 серпня сталися ДТП. Водії не впоралися з керуванням, внаслідок чого загинули.

Про це 15 серпня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«14 серпня близько 06.40 дорожньо-транспортна пригода сталася у с. Кропивні Новоборівської громади. Попередньо, водій мотоцикла «Mustang», 34-річний місцевий житель, рухаючись вулицею села, не впорався з керуванням, унаслідок чого відбувся виїзд за межі проїзної частини. Транспортний засіб зіткнувся з деревом», - йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП від отриманих травм водій загинув на місці.

«Цього ж дня близько 18:00 дорожньо-транспортна пригода сталася на ґрунтовій дорозі у с. Кропивенці. Попередньо, 79-річний житель Хорошівської громади, керуючи мотоблоком, не впорався з керуванням, через що той перекинувся. У результаті отриманих травм чоловік загинув», - зазначає пресслужба поліції.

Нині за обома фактами розпочаті досудові розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Триває встановлення всіх причин та обставин подій.

Нагадаємо, увечері 6 квітня у Хорошівській громаді Житомирської області трапилася смертельна ДТП: мотоцикліст в’їхав у стовп і загинув.

Як повідомляв Житомир.info, у двох дорожньо-транспортних пригодах, що сталися 3 квітня 2022 року в Брусилівській та Курненській громадах Житомирської області, загинуло 2 людей та 2 травмувалися. Зокрема, у Брусилівській громаді загинув 43-річний мотоцикліст.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія мотоцикл мотоцикліст мотоблок 
Матеріали по темі