Новини компаній

​Бойлери яких виробників обирають житомиряни: переваги популярних брендів

16 August 2022, 16:05

Бойлер — потрібна у господарстві річ. Найбільше користі він приносить влітку, коли комунальні служби планово відключають гарячу воду на період ремонтних або діагностичних робіт. У помешканнях, не під’єднаних до централізованої системи гарячого водопостачання водонагрівачі взагалі незамінні.

Оскільки безперешкодний доступ до гарячої води — одна з найважливіших ознак комфортабельного житла, житомиряни встановлюють бойлери у квартирах, приватних будинках, на дачах, в літніх кухнях та інших господарських будівлях. Щоб убезпечити себе від проблем у процесі експлуатації, користувачі висувають високі вимоги до приладів. Потреби найвибагливіших власників задовольняють розробки відомих європейських брендів.

Gorenje
Відома у світі словенська компанія за роки існування вже встигла винайти формулу ідеального водонагрівача. Сучасний бойлер Гореньє — це надійні комплектуючі + висока продуктивність + виважена ціна.

Дизайн у фірмових девайсів лаконічний. Відсутність зайвих деталей — особливість, яка дозволяє здійснювати монтаж навіть на видному місці. Мінімалістичний білий або сріблястий бак з невеличким логотипом та температурною шкалою спереду органічно доповнює інтер’єр у будь-якому стилі.

Завдяки ефективним механізмам захисту водонагрівачі Gorenje безпечно використовувати у місцях частого перебування людей. Закріплення на стіні здійснюється за допомогою міцних і витривалих кронштейнів та дюбель-шурупів. Вони витримують високі навантаження і майже повністю виключають ризик падіння важкого приладу.

Об’єм бойлера можна підібрати для будь-яких цілей — літраж побутових моделей варіюється від 10 до 200 літрів.

ТЕНи Gorenje застосовує різні:

  • «мокрі» у простих бюджетних моделях;
  • «сухі» — у дорожчих бойлерах, часто з розширеними функціональними можливостями.

Ariston
Якщо бюджет обмежений, житомиряни вважають доречним купити бойлер Ariston. У бюджетному сегменті реально знайти навіть «сімейний» варіант на 80 або 100 літрів.

Водонагрівачі від італійського виробника привертають увагу не тільки доступністю. Вони також мають такі переваги:

  • Формфактор на будь-який смак. Для компактного житла можна обрати квадратний чи Slim-бойлер, а для просторого — традиційний циліндроподібний.
  • Стійке внутрішнє покриття. Баки оброблені спеціальним захисним складом зсередини.
  • Гнучкі можливості встановлення. Доступні пристрої з вертикальною і горизонтальною орієнтацією, нижнім та верхнім підведенням холодної води.
  • Довга гарантія. Окремо діє гарантія на нагрівальний елемент та на резервуар для води.

Bosch
Баланс ціни та якості — одна з багатьох фішок водонагрівального оснащення від компанії Бош. Також серед плюсів німецьких бойлерів житомиряни одноголосно відзначають:

  • Стильний дизайн. Навіть габаритні моделі — красиві та елегантні.
  • Універсальність. Серед побутових водонагрівачів можна знайти відповідний для приватного житла, офісу, готелю, гуртожитку.
  • Довговічність. Усі матеріали та запчастини — сертифіковані й відповідають високим стандартам якості.
  • Економічність. Прилади швидко гріють воду, мають якісну теплоізоляцію і витрачають електроенергію оптимізовано.

Ardesto
Висока енергоефективність та простий монтаж — те, за що користувачі полюбляють бойлери Ардесто. Ще одна їхня особливість — низька ціна. Купівля брендового водонагрівача для забезпечення гарячою водою однієї чи кількох точок водозабору не ударяють по кишені.

Zanussi
Якісне водонагрівальне обладнання Зануссі зручно використовувати в умовах дефіциту вільного простору. Зменшити габарити бойлерів з об’ємистим баком виробникові вдається завдяки грамотному компонуванню запчастин та використанню сучасних матеріалів для теплоізоляції.

У кожного бренду свої «козирі», тож обирати можна, орієнтуючись на ціну, технічні характеристики, зовнішній вигляд, показники продуктивності, приблизні витрати на експлуатацію.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бойлер  
Матеріали по темі