Новини компаній

iPhone 12: чому варто вибрати цю модель

31 August 2022, 10:48


На сьогоднішній день iPhone 12 є передостанньою моделлю Apple, незважаючи на те, що у продажу є 13 модель, а вже у вересні вийде 14 версія Айфон, він все одно користується популярністю. Що ж є такого в 12-й моделі, заради чого її варто купити?

Переваги iPhone 12

  • Матриця OLED. Дванадцята версія iPhone 12 – це перший телефон із матрицею OLED, на попередніх моделях була iPS матриця. До переваг OLED можна віднести яскраві та контрастні кольори, за рахунок чого збільшується «соковитість» і яскравість картинки, кути огляду стають ширшими.
  • Скло Ceramic Shield. Воно відрізняється високою міцністю, воно надійно захищає передню панель від сколів та подряпин. Від ударів та грубих механічних впливів воно не захистить, тому не варто ігнорувати придбання додаткової захисної плівки чи скла.
  • Стильний дизайн. Багато шанувальників "яблучного" гаджета не оцінили закруглені грані, тому і виробник врахував це. Наразі дванадцята модель зовні нагадує п'яту. Йому характерні гострі ребра та плоскі грані, за рахунок чого він виглядає більш брутальним та стильним. Рамка корпусу виготовлена з космічного алюмінію.
  • Продуктивність. iPhone 12 оснащений чіпом A14 Bionic, який збільшив потужність гаджета, порівняно з попереднім на 70%. Розробником чіпа виступає Apple, а це означає, що його повністю адаптовано під смартфон. Завдяки чому ви можете бути впевненими в тому, що телефон впорається як із найпростішими завданнями, так і найскладнішими іграми. Якщо порівняти продуктивність 12-ої моделі з 13-ою, то в останній вона найвища на 10%, а відчути цю різницю практично неможливо.
  • Високий рівень волого- та пилозахисту, що відповідає стандарту IP68. Це говорить про те, що навіть якщо ви випадково проллєте на телефон рідину або впустите його у воду, з ним нічого не станеться. Звичайно, пірнати з гаджетом не потрібно, але в екстрених ситуаціях він може витримати перебування на глибині протягом півгодини.
  • Камера. Наявність опції Dolby Vision HDR дозволяє вести зйомку з роздільною здатністю 4k. Є режим нічної зйомки, який дозволяє робити якісні знімки за умов поганого освітлення.

Різниця у вартості між iPhone 13 та iPhone 12 досить суттєва, хоча за функціями 12 модель нічим не гірша, тому цілком можна вибрати саме її, заощадивши хорошу суму без втрати якості та функціональності.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: iPhone iPhone 12 гаджет  
Матеріали по темі