Події

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області вантажівка наїхала на пішохода, чоловік у реанімації

12 September 2022, 14:32

Увечері 9 вересня на автодорозі Київ – Чоп у Новоград-Волинському районі Житомирської області під колеса вантажного автомобіля потрапив пішохід. Чоловіка госпіталізували до реанімації.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась на 226 км автодороги Київ – Чоп, поблизу села Кущове.

«Попередньо, близько 21:40 водій вантажівки DAF, 32-річний житель Черкащини, рухаючись у напрямку м. Києва, здійснив наїзд на пішохода, який знаходився на проїжджій частині дороги», – йдеться у повідомленні.

Унаслідок ДТП пішохід, 56-річний житель с. Вершниці Брониківської громади Новоград-Волинського району, отримав травми та був ушпиталений до реанімаційного відділення лікарні.

Усі обставини ДТП з’ясовуються у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Як повідомляв Житомир.info, 11 вересня 2022 року в місті Новоград-Волинський Житомирської області автомобіль збив 53-річну велосипедистку та поїхав геть. Поліція встановлює особу водія автівки та просять громадян повідомити їм інформацію, що може допомогти розслідуванню.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Чоп пішохід вантажівка  
Матеріали по темі