Україна

Свідок бійки зятя Тимошенко з міліціонерами каже, що він був "під кайфом". ФОТО

24 June 2008, 17:48
 

Скандал навколо бійки Жені Тимошенко та Шона Карра з одеськими міліціонерами весь час обростає новими подробицями. З кожним днем збільшується кількість версій інциденту і його свідків.

Проте у вівторок у пресі з'явилися офіційні підтвердження того, що Женя і Шон того вечора таки розпустили руки. При чому, як виявилося, саме в доньці Тимошенко бійцівські якості прокинулися найбільше.

Вхід на пляж Лонжерон, куди на своєму байку намагалася проїхати гаряча парочка, охороняли двоє співробітників внутрішніх військ - прапорщик Дмитро Осипенко і солдат Вадим Губський.

Гаряча парочка таки надавала стусанів міліціонерам. Женя не побоялася бити в пах

Згідно з копіями актів медичного огляду хлопців, якими володіє "Сегодня", обидва тієї ночі отримали стусани і подряпини.

Так, у першому документі, виданому Одеським бюро судмедекспертизи на ім'я Губського, зафіксовано, що ввечері 20 червня під час несення служби "в результаті бійки з невідомою жінкою, він одержав легкі тілесні ушкодження".

Судмедексперт зафіксував у нього на шиї глибоку довгу подряпину, забиття в районі щелепи, синці на скроні і рани на кисті.

Свідки кажуть, що скажені байкери напали на ментів

Судячи з другого документу, прапорщик Дмитро Осипенко відбувся "чоловічою травмою". За його словами, він одержав "удар в область паху від невідомої жінки". Як відомо, в інциденті брала участь тільки одна жінка - Женя Тимошенко.

Ще одну порцію поганих новин для Шона Карра принесли й нові свідки події. Сам зять Тимошенко розповідав, що це його побили правоохоронці, а він нікого й пальцем не чіпав. Але, за словами одного з очевидців, байкери напали на міліціонерів першими.

Шон стверджує, що його руки нікого не били

Одесит Олег каже, що бачив цей конфлікт із самого початку.

"Ми теж із дружиною спускалися на Ланжерон посидіти в кафе. Нам здалося, що вся компанія байкерів була, швидше за все, під кайфом", - робить сенсаційну заяву хлопець в коментарі "Газете по-киевски".

Шон був під кайфом?

"Вони були дуже агресивні і першими полізли в бійку, коли патруль зупинив їх... Потім почав збиратися натовп роззяв, деякі фотографували і знімали на відео на мобільних телефонах. Ми навіть не подумали це робити - огидно. А зараз кажуть, що телекомпанії готові купити це відео за великі гроші", - додав Олег.

Фото PHL та з сайту "Death valley screamers"

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі