Влада

В управлінні Житомирської міської ради 10 днів прийматимуть документи від кандидатів на посаду директора МКСЦ

15 September 2022, 14:20

Влада оголосила конкурс на посаду директора Міського культурно-спортивного центру Житомирської міської ради.

Відповідне оголошення 14 вересня оприлюднене на сайті міської ради.

«Вимоги до кандидатів: громадянин України, має вищу освіту ступеня не нижче магістра, вільне володіння державною мовою відповідно до рівня, визначеного Законом України «Про забезпечення функціонування української мови як державної, стаж педагогічної роботи не менше як три роки», - йдеться в оголошенні.

Документи приймають з 14 вересня по 23 вересня 2022 року в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради за адресою: вул. Князів Острозьких, 79а, тел. для довідок: 0973533443.

Нагадаємо, розпорядженням від 9 вересня 2022 року мер Житомира Сергій Сухомлин затвердив склад конкурсної комісії для проведення конкурсу на посаду директора міського культурно-спортивного центру: заступниця мера Житомира Марія Місюрова, начальниця управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук, представник МКСЦ Алла Буніс та чотири депутатки міської ради.

Довідково: Міський культурно-спортивний центр – комунальний багатопрофільний позашкільний навчально-виховний заклад, створений рішенням Житомирської міської ради народних депутатів від 27.03.1991 року, надає дітям, підліткам та населенню за місцем проживання додаткову та професійну освіту, спрямовану на оволодіння знаннями, уміннями та навичками за їх інтересами, створення рівних можливостей для творчого розвитку та самовизначення у вільний час. Підпорядковані управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради МКСЦ об’єднує роботу 21 підліткового клубу міста. З березня 2005 року директор міського культурно-спортивного центру Житомирської міської ради був Анатолій Фільчук.

Як повідомляв Житомир.info, 17 серпня 2022 року на засіданні Житомирського міськвиконкому затвердили положення про проведення конкурсу на посаду директора міського культурно-спортивного центру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конкурс директор міський культурно-спортивний центр вакансія МКСЦ 
Матеріали по темі