Події

У Житомирі негода повалила дерева у парках, а в одній із громад гілка впала на дитсадочок

20 September 2022, 12:31

Негода, що панувала в Житомирській області упродовж минулих вихідних, 17-18 вересня, наробила збитків. Так, у житомирському парку імені Гагаріна та гідропарку вітер повалив дерева. А на Черняхівщині гілка дерева впала на будівлю дитячого садочка.

Про наслідки негоди у Житомирі 19 вересня повідомляла пресслужба Житомирської міської ради.

«Останніми днями в місті складні погодні умови: зливи ти сильні пориви вітру. Через негоду цієї ночі в Житомирі впали аварійні дерева: два — у гідропарку, одне — в парку Гагаріна.

На щастя, жертв немає», – інформують у міськраді та закликають намагатися не перебувати в паркових зонах у негоду.

А 20 вересня пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області розповіла, як негода позбиткувалася на Черняхівщині та у Коростенському районі.

«Учора (19 вересня) бійці ДСНС порізали та прибрали повалену гілку дерева, що впала на будівлю дитсадка на Черняхівщині. У с. Білокоровичі Коростенського району розблокували дім від гілок та стовбура дерева», – йдеться у повідомленні.

Фото пресслужби ГУ ДСНС України у Житомирській області

Нагадаємо, через дощ і вітер, які пронеслися Житомирською областю 17-18 вересня, деякі села у різних територіальних громадах лишилися без електропостачання. Так, станом на ранок 19 вересня знеструмлені 53 населені пункти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода негода дощ вітер гроза дерево ДСНС парк гідропарк  
Матеріали по темі