Новини компаній

3 причини, чому мотокуртка має бути якісною

29 September 2022, 12:06

Куртка для мотоцикліста – це не просто гарний елемент стилю, який доповнює образ. Вона виконує захисні функції, має бути якісною та надійною. Від цього залежить здоров'я водія. Вибір мотокуртки – важливий процес. Головне, зрозуміти, чому вона має бути гарною та якісною, і на те є мінімум 3 причини.

Високий рівень захисту

Головна задача мотокуртки – забезпечити водієві захист. У ній є спеціальні вставки у найбільш уразливих місцях – ліктях, спині. Куртка з хорошого матеріалу не намокає, не продувається, вентилюється добре. Тому рекомендується вибирати модель зі шкіри, якісного текстилю чи джинси.

Комфорт при їзді на мотоциклі

Водій байка повинен почуватися впевнено за кермом. Куртка створює комфорт за будь-якої погоди. Вас не відволікає вітер, краплі дощу, сніг. Вона не сковує рухів. Додаткові кишені дають можливість зберігати під рукою необхідні речі на зразок телефону чи окулярів. У хорошій мотокуртці ви впевнено сидите за двоколісним транспортом та отримуєте задоволення при комфортній їзді.

Стильний зовнішній вигляд

Куртка доповнює образ водія. Є чоловічі та жіночі моделі, вони підбираються за фактурою фігури. Тому в такому одязі водій виглядає стильно, привертає увагу та погляди. А що може бути краще за впевненого байкера? Тільки байкер у якісній куртці.

Тому вибирайте завжди оригінал, це ваш захист, комфорт та стиль. Купуйте мотокуртки від перевірених брендів. Обов'язково переконайтеся, що вона вам за розміром, не сковує рухів, не давить і не тре. Якщо є підстібка, приміряйте куртку як з нею, так і без неї. Важливо переконатися як сидять вставки, вони повинні бути на своїх місцях. Вибирайте якісні моделі та насолоджуйтесь їздою на байку.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мотокуртка 
Матеріали по темі