Влада

Трьом учителям і директору з Житомирської області президент присвоїв звання «заслужений»

1 October 2022, 09:08

З нагоди професійного свята президент України Володимир Зеленський відзначив освітян державними нагородами, серед них – троє вчителів і директор, що працюють у закладах освіти Житомирської області. Всі четверо отримали звання «заслужений».

Указ №676/2022 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівників освіти» президент підписав 30 вересня 2022 року. Документ оприлюднений на сайті Офісу президента.

«За значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм постановляю:

Присвоїти почесні звання:

«ЗАСЛУЖЕНИЙ ВЧИТЕЛЬ УКРАЇНИ»

ДАНИЛЮК Олесі Іванівні — учительці Миропільського ліцею, Житомирська область

КОТЕНКУ Дмитру Віталійовичу — учителеві Поліського ліцею Ушомирської сільської ради, Житомирська область

САВИЧУ Анатолію Олександровичу — учителеві Тхоринського ліцею Словечанської сільської ради, Житомирська область

«ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ОСВІТИ УКРАЇНИ»

ГОРБЛЮК Марії Йонашівні — директорові Ярунської загальноосвітньої школи I–III ступенів Новоград-Волинського району, Житомирська область

Як повідомляв Житомир.info, у 2021 році з нагоди Дня працівників освіти президент України Володимир Зеленський відзначив державними нагородами п’ятьох освітян з Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вчитель директор школа звання заслужений указ президент День вчителя  
Матеріали по темі