Події

У селах Бердичівського району побилися односельці, в одній із сутичок жінка отримала від опонентки палицею

1 October 2022, 09:53

29 вересня дізнавачі Бердичівського райвідділу поліції оголосили про підозри жителям Гришковецької, Вчорайшенської та Ружинської громад у завданні тілесних ушкоджень односельцям. Досудові розслідування тривають.

Про це 1 жовтня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Бердичівського районного відділу поліції.

Так, у селі Рея Гришковецької громади 38-річна жінка зробила 22-річному сусідові зауваження через ввімкнену гучну музику. Чоловікові це не сподобалося і він спричинив сусідці травми обличчя.

А дільничні офіцери поліції встановили, що у селі Прибережне Ружинської громади між місцевими жительками, 1962 та 1980 років народження, стався раптовий вуличний конфлікт. У результаті старша жінка ударила палицею молодшу, завдавши тілесних ушкоджень.

Схожа подія сталася і в селі Чорнорудка. 35-річний чоловік під час з’ясування стосунків спричинив 32-річному односельцю тілесні ушкодження.

Зібравши необхідні свідчення та докази, а також експертні висновки, дізнавачі районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Бердичівської окружної прокуратури повідомили усім фігурантам проваджень про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, а жителя Вчорайшенської громади поліцейські ознайомили з обвинувальним актом.

За чинним законодавством подібні дії караються штрафом до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до 200 годин, або виправними роботами на строк до 1 року.

Водночас умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я або незначну втрату працездатності, карається від штрафу до обмеження волі на строк до двох років.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2021 року в одному з дачних кооперативів на території Оліївської громади, що неподалік Житомира, побилися голова дачного кооперативу та власниця ділянки. Згодом обидві жінки написали заяви до поліції про спричинення одна одній тілесних ушкоджень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бійка побиття Бердичівський район Ружинська громада  
Матеріали по темі